Info – 18. apríl

Rád by som poprosil už prihlásených, ale aj potenciálnych účastníkov turnaja aby sledovali novinky, ktoré budú zverejňované na Facebookovej stránke a tu na internetovej stránke akcie. Najnovšie sa tak dozviete že
upravujeme a rozširujeme catering pre všetkých účastníkov nasledovne:

štvrtok 31. august
Nechceme nikoho nechať hladného. Niektorí budú cestovať z veľkých vzdialeností a nebudú poznať mesto ani okolie, takže slušné občerstvenie ich počká priamo na mieste registrácie a tréningu.
piatok 1. september
Celodenná strava (raňajky, obed večera) sa presúvajú do vhodnejších priestorov cca 15 minút chôdze od miesta turnaja. Na tomto mieste vám budeme schopný zabezpečiť ešte lepší komfort stravovania úplne bez vplyvu počasia a s ešte lepším zázemím a zabezpečením.
sobota 2. september
Raňajky budú na rovnakom mieste ako v piatok. Obed vzhľadom na organizáciu turnaja, bude riešený formou balíčka ktorí si účastníci pripravia a nabalia priamo na raňajkách podľa svojej chuti do pripravených nádob. Večera bude vo forme v pravidlách už spomínanej slávnostnej stredovekej hostiny na rovnakom mieste.
nedeľa 3. september
Raňajky rovnako ako predošlé dni v pohodlí a komforte vnútorných priestorov. V tento deň pridávame obed, ktorý sa bude podávať po súťažných disciplínach na tomto istom mieste.

Tieto vnútorné priestory nám počas celého turnaja umožnia sa o vás postarať ešte lepšie, ešte na vyššej úrovni a v prípade nepriaznivého počasia do týchto priestorov bude presťahovaný i slávnostný ceremoniál odovzdávania cien víťazom.

Priestor je v priamej línii medzi Zámockou záhradou a špeciálnou strelnicou na ktorej sa bude strieľať Flight a Clout čo skráti aj pochod – presun na túto špeciálnu strelnicu. Priestory sú ľahko dostupné aj vozidlami s dostatočným množstvom parkovacích miest.

Tieto zmeny ktoré nám zároveň uľahčia aj organizáciu celého turnaja nám umožnila ústretovosť nášho cateringového partnera Hotel Jeleň Hlohovec 🙂

O dalších prípadných zmenách Vás budeme informovať.